Beveiliging

Portiers voor bedrijven en horeca

BASE-security staat voor klantvriendelijk deurbeleid. Onze portiers staan bekend om hun serviceverlening, betrouwbaarheid en daadkracht. Een portier is in onze ogen vooral een gastheer die uw klanten welkom heet en een veilig gevoel geeft. Bij problemen zien wij praten als eerste instrument om de rust te bewaren, maar wij treden als het moet ook stevig op, in samenwerking met de politie.
Base Security is erkend door het Ministerie van Justitie en stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Uw portier is tenslotte ook een visitekaartje van uw bedrijf. De portiers van BASE security zijn dan ook gastvrij, herkenbaar en goed gekleed. Geen kleerkasten die uw klanten wegjagen, maar respectvolle dienstverleners die u en uw gasten een veilige omgeving bieden.

Beveiligingsplan

Wij maken samen met u een professioneel beveiligingsplan voor uw winkel, evenement, object of horeca-gelegenheid.
Onze betrouwbare dienstverlening maakt dat steeds meer opdrachtgevers de weg naar Base Security vinden. Of het nu gaat om een discotheek, een bedrijfsgebouw of een object dat beveiligd moet worden: BASE-security is de basis van uw veiligheid. Op de pagina Opdrachtgevers leest u meer over onze ervaring in het vak van bewaking en beveiliging.