Over Base Security

Visie

Base Security selecteert zijn medewerkers met grote zorg op basis van opleiding én persoonlijkheid. Vriendelijkheid, zelfstandigheid, mensenkennis en stressbestendigheid zijn een must. Base Security treedt op vanuit de visie dat de rust bewaren en praten het beste werkt om een lastige situatie op te lossen. Een aanpak die bewezen de beste resultaten oplevert en voor steeds meer tevreden klanten zorgt.
Base Security staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Onze portiers en bewakingsdiensten staan zowel op Terschelling als daarbuiten tot uw beschikking. U vindt bij Base Security een betrouwbare partner, de basis voor uw veiligheid. Lees onder Opdrachtgevers meer over onze ervaring.

Oprichter

Base Security is een snel groeiend bewakingsbedrijf, opgezet door Bas Boelhouwer. In 2012 besloot hij voor zichzelf te beginnen, na ruim 16 jaar ervaring als beveiliger en leidinggevende in de beveiligingsbranche. Hij heeft het erkende diploma ABM (Beveiliger-II) Horeca-portier en heeft diverse cursussen gevolgd op het gebied van persoonsbeveiliging. Ook heeft hij een cursus gevolgd om samenwerking met de politie te optimaliseren.
In zijn vrije tijd was hij jaren lang opstapper bij de KNRM, dus hij weet wat snel en doordacht handelen inhoudt. Zijn mensenkennis, hulpvaardigheid en grote ervaring in de evenementen- en horecabeveiliging zet hij graag in voor u als klant. Hij deelt deze betrokkenheid met zijn gediplomeerde medewerkers.
Base Security is gescreend en erkend door het Ministerie van Justitie.