Referenties

Sportcentrum Universum Amsterdam

Sinds 2006 ben ik bekend met de services van Base Security, althans met die van de eigenaar Bas Boelhouwer. Door de vakanties op Terschelling en de vele bezoeken aan de plaatselijke horeca weet ik maar al te goed hoe de mensen van Base Security hun werk uitoefenen: netjes, correct en altijd gerechtvaardigd. Hiernaast zijn de mensen van Base Security nooit te beroerd om hun handen uit de mouwen te steken en mee te helpen waar nodig. Precies dit was de reden dat ik Bas heb gevraagd om eens naar Amsterdam te komen om te zien of zij ook hier hun diensten konden verlenen. Dit bevalt uitstekend, Base Security is inmiddels hofleverancier van beveiligers aan Eetcafé Oerknal tijdens verschillende evenementen gedurende het jaar.

Met sportieve groet,

Tim Hofdijk

Bedrijfsleider eetcafé Oerknal
Sportcentrum Universum | Science Park 306 |1098 XH Amsterdam

Gemeente Terschelling

Al snel na mijn aantreden als burgemeester van Terschelling op 16-1-2015 maakte ik kennis met Base Security, het bedrijf van Bas Boelhouwer. In de loop van het jaar 2015 heb ik veel contacten gehad met Bas Boelhouwer en zijn mensen. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de veelvuldige inzet van medewerkers van Base Security bij evenementen op Terschelling. Daarnaast ondersteunt Base Security gemeente en politie bij het handhaven van openbare orde en veiligheid tijdens de drukke zomerweken op Terschelling. In de zomerperiode is het gedurende een week of acht bijzonder druk op Terschelling, vooral met (jeugdig) uitgaanspubliek in de nachtelijke uren.

Mijn ervaringen met Base Security en zijn eigenaar/oprichter zijn zonder uitzondering zeer positief (geweest). Dat heeft primair te maken met de professionele manier waarop men te werk gaat. Dat betekent dat het publiek netjes en voorkomend wordt bejegend, maar dat in goed overleg met de politie (binnen de geldende regels) adequaat wordt opgetreden waar en wanneer dat nodig is. De samenwerking met de politie verloopt daarbij uitstekend. Dat is mij vanuit de politieorganisatie diverse malen bevestigd.

Opvallend vind ik tenslotte het gegeven, dat (ook voor mij zichtbaar) binnen Base Security bijna permanent wordt gewerkt aan verdere professionalisering van de organisatie en de daarin werkzame medewerkers. Bas Boelhouwer laat zich in de praktijk zien als het goede voorbeeld, een positieve en integere eindverantwoordelijke. 

Bert Wassink
Burgemeester Terschelling

Bar dancing WYB Midsland

Wij zijn erg te spreken over Base Security .
Het bedrijf is erg punctueel ook hebben alle medewerkers een nette en vriendelijke uitstraling.
Bas (de eigenaar) is erg meedenkend en heeft goed inlevingsvermogen van wat een bedrijf van hem vraagt. Behulpzaam als hij is zorgt dat voor een prettige en duidelijke werkverhouding.
De producten die Base gebruikt (bikes,porto's en dergelijken) zijn van goede kwaliteit en zien er verzorgd uit.
Wij doen zeker graag zaken met Base Security

Niek Vuurboom 
Bar Dancing Wyb

Stichting Actief Midsland

De Stichting Actief Midsland werkt al enige jaren tot volle tevredenheid samen met Base Security. Base Security levert een waardevolle bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in het dorp gedurende de drukke maanden van het uitgaansseizoen. De lijnen zijn kort, wat leidt tot vlotte communicatie, waardoor de flexibiliteit van de inzet is gewaarborgd.

Jan Janse

 Camping Terpstra Midsland

Al enige jaren verzorgt Base Security bij ons de Beveiliging op de Camping.
Wij zijn tevreden over de werkzaamheden die ze verrichten.
Het personeel houd zich aan de gemaakte afspraken, maar denkt ook mee naar veranderingen die die de werkzaamheden kunnen  vergemakkelijken.
Er kan op korte lijnen geschakeld worden met het bedrijf wat voor ons als  zeer prettig wordt ervaren.

Yvonne Terpstra